We durven uw verpakking wel aan

Hoe

Door zelf te ontwerpen en innoveren bieden we flexibiliteit en veelzijdigheid. Op onze eigen ontwikkelingsafdeling bedenken en ontwerpen wij een passende oplossing voor uw verpakkingsvraag; van omverpakkingen tot meerdelige verzendverpakkingen en displays. Door onze meer dan 30 jaar ervaring beschikken wij over veel kennis op het gebied van materiaal-, constructie- en drukwerkmogelijkheden. Hierdoor zijn wij in staat snel tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.
Tijdens de ontwerpfase kijken wij niet alleen naar het te verpakken product, maar ook naar de weg die uw product vervolgens aflegt. Wij bedenken onderscheidende verpakkingsoplossingen waarbij rekening is gehouden met zaken als kostenoptimalisatie, logistieke eisen en product handling.

Wij beschikken over een moderne werkplaats met een verscheidenheid aan golfkartonkwaliteiten op voorraad. Dit stelt ons in staat om modellen te maken en in kleine en grote oplages te voorzien. Ons machinepark biedt veel verschillende productiemethoden, kom gerust eens kijken!

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Wij zijn altijd bezig onze processen, producten en diensten te evalueren en verbeteren. Hiermee streven wij ernaar de beste kwaliteit producten te leveren.