We durven uw verpakking wel aan

Ons verhaal

Specialist in verpakkingen van golfkarton

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van klant specifieke verpakkingen en displays van golfkarton. Met een uitgebreid en zeer geavanceerd machinepark, een eigen ontwerpafdeling, de mogelijkheid om uit voorraad te leveren en een eigen logistiek centrum, is Intrapec sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een totaalproducent op het gebied van golfkartonnen verpakkingen.

Onze uitdaging is om verpakkingen voor iedereen met een (lastig) te verpakken product te maken. Wij willen producten op de best mogelijke manier verpakken. Of dit nou betekent de beste mogelijke bescherming tijdens transport of de mooiste presentatie in een winkel. Het doel is om nooit ‘nee’ te zeggen. Als een klant een vraag stelt waar wij niet direct een oplossing voor beschikbaar hebben, zoeken wij door totdat we het antwoord wel hebben. We willen de durf, de Innovatie, creativiteit en gedrevenheid bieden die nodig is om dat antwoord altijd te geven. Deze ambitie en instelling hebben we de laatste 15 jaar ontwikkeld en heeft ons gemaakt tot wat we vandaag zijn. We willen niet alleen een bedrijf zijn dat golfkarton produceert, maar een organisatie en partner die onze klanten het gevoel geeft dat wel elk probleem voor ze kunnen en willen oplossen. Dat is onze belofte.

Van handelsonderneming tot producent

Dick de Lange en Nic Lammers hebben in 1983 Intrapec Packaging B.V. opgericht met als belangrijkste doel om sneller in te kunnen spelen op de vraag naar op maat gemaakte verpakkingen van golfkarton. Was Intrapec in de beginjaren met name een handelsonderneming die zich toelegde op het in- en verkopen van verpakkingen van golfkarton, tegenwoordig ontwerpt en vervaardigt Intrapec deze verpakkingen zelf. Met een eigen ontwerpafdeling, een geavanceerd machinepark en een klantgerichte werkwijze vindt u bij Intrapec Groep altijd de beste oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk.

Intrapec Groep

Om duidelijker te laten zien wie we zijn en wat we kunnen, is in 2013 Intrapec Groep opgericht waar vier BV’s onder vallen: Intrapec Packaging B.V., Intrapec Display B.V., Intrapec Packaging Supplies B.V. en Intrapec Solar B.V. Intrapec Groep wordt aangestuurd door Paul de Lange, zoon van medeoprichter Dick de Lange en daarmee is Intrapec een familiebedrijf dat inmiddels al bijna 40 jaar bestaat.